noicalatorim.ro – Bine ai venit pe site la noi!

 

noicalatorim.ro este o agentie in care se lucreaza cu drag, cu rabdare , cu placere si pasiune. Incercam de fiecare data sa ne apropiem de toti turistii nostri, astfel incat sa identificam ce va doriti. De cele mai multe ori, turistii ne devin prieteni :). Tocmai de aceea am ales un site de prezentare mai mult, decat un site cu rezervare directa, ca sa putem lua contact direct cu dumneavoastra, sa va oferim suport, sfaturi, sa ne cunoastem mai bine si sa ne ocupam noi de toate pana plecati in vacanta! 

 

 Experiența ne-a făcut să înțelegem faptul că fiecare client este special și astfel am dezvoltat un sistem de personalizare al serviciilor bazat pe flexibilitate și seriozitate.

  

Facilitățile oferite de noi vin în sprijinul dumneavoastră și astfel dorim să ajungem la o relație comercială cât mai simplă bazată pe încredere prin care noi să va putem fi de folos ori de câte ori aveti nevoie.

 

Pe langa toate astea, vrem sa stiti ca in agentie lucreaza persoane cu experienta, cu facultate in domeniu si cursuri atestate, iar agentia functioneaza doar pe baza documentelor necesare unei agentii, care sa ofere siguranta turistilor nostri. Documentele sunt precizate pe site si afisate in agentie. Ca sa fim si mai siguri de serviciile pe care ti le oferim, mergem in infotripuri sa putem vedea direct hotelurile, camerele si facilitatile lor. Suntem in fiecare zi la program si de fiecare data tinem cont si de programul dumneavoastra. In permanenta raspundem la telefon, nu doar in timpul programului. 

 

 

 

Brevet-page-001

 

LICENTA AGENTIE-page-001