noicalatorim.ro – FACILITĂȚI PENTRU SEGMENTUL CORPORATE

 

            În vederea dezvoltării unei relații comerciale ce are la bază seriozitatea părților în interiorul contractului, o bună colaborare și pentru  îmbunatățirea acestei relații oferim o serie de avantaje față de partenerii noștri corporate.

 

            În acest sens va prezentăm o serie de beneficii folosite de noi în relația cu clienții:

   1. Creditarea la comanda în limita unei valori

   2. Plata la termen a comenzilor aferente contractului,

   1. Rapoarte detaliate pentru o gestiune mai bună asupra rezervărilor și plaților,

 

OBS: Aceste facilități au menirea ca dumneavoastră, în calitate de client, să obțineți o relaxare din punct de vedere al plăților, astfel timpul de creditare și valoarea de creditare pot varia în funcție de volumul de comenzi dar și în funcție de istoricul relației comerciale dintre noi și dumeavoastră.

   1. Discounturi oferite pentru pachetele achiziționate,

   2. Concursuri și tombole cu premii,

   3. Materiale publicitare cu titlu gratuit,

   4. Formarea unui fond de rezervă care poate fi folosit pentru rezervările dumneavoastră ulterioare,

   5. Bonusuri si bonificații,

   6. Informarea asupra ofertelor speciale existente pe piață pentru serviciile solicitate.

 

noicalatorim.ro – DEZVOLTARE COMUNĂ SEGMENTUL CORPORATE

 

Dezvoltarea de proiecte comune împreună cu dumneavoastră ca și colaboratori: suntem deschiși pentru dezvoltarea oricărui tip de proiect în vederea obținerii de beneficii și/ sau profituri pentru ambele părți.

 

Privind experiența noastră în servicii și împreună cu experiența dumneavoastră într-un domeniu anume sau în diverse domenii putem obține o dezvoltare benefică pe mai multe planuri în general și pe plan social în special.

 

În acest sens putem exemplifica dezvoltarea unor centre de relaxare și tratament și administrarea acestora contribuind la promovarea și valorificarea prin vânzări a acestora, putem obține beneficii și facilități pentru angajații dumneavoastră sau pentru entitate în sine. Astfel obiectivul nostru este gestionarea cât mai coerentă a activităților turistice și de petrecere a timpului liber pentru îmbunătățirea calității vieții lucrătorilor dumneavoastră și a familiilor acestora.

 

corporate